jan
26

Sziasztok!

Szerdánként a színeké lesz a főszerep, a kiválasztott színben pompázó parfümöket fogom nektek bemutatni.

Kezdjük a rózsaszínnel, hiszen mindegyik nőnek, aki kicsit is érdeklődik a parfümök iránt, megtalálható a polcán legalább egy, úgynevezett rózsaszín illat. Ezek a parfümök közkedveltek, könnyeddek és általában a gyümölcsös virágos kategóriába tartoznak. Nézzük most a legnépszerűbb és általam leginkább szeretett rózsaszín illatok listáját.

Gucci:Eau de parfum 2.  

Édes, gyümölcsös illat, melyben keveredik az ibolya, a gyöngyvirág, a feketeszeder, a feketeribizli, a jázmin és a pünkösdi rózsa csodálatos illata. Szerintem bármilyen korosztály számára nagyszerű ilat lehet, bár szerintem inkább a fiatalokat célozták meg vele. Tavaszi-nyári lágy virágos szellő. Nagyon tartós.

 

 

 

 

Lanvin: Jeanne Lanvin

Kissé hasonlít az előző illatra, de ez gyümölcsösebb és pézsmásabb, a felépítése is egyszerűbb. Mosolygós, vidám, friss tavaszi illat a pünkösdi rózsa, málna, frézia, körte és pézsma aromákkal. Tinilányoknak és húszas éveikben járó fiatal nőknek telitalálat lehet, ha kedvelik a rózsaszín illatokat.

 

 

 

 

 

Burberry:Brit sheer

Talán a Burberry legkönnyedebb illata. Illatában fellelhető incsiklandozó gyümölcsök az ananász, a licsi, a mandarin és a yuzu. Ezeket pézsma és gyanta koronázza. Nagyon friss illat, lágyan illatozik egész nap. Én el tudom képzelni egy tengerparti nyaraláshoz, munkahelyre, vagy egy meghitt randihoz is.

 

 

 

 

 

További rózsaszín csodák:

Gucci:Envy me, Versace:Bright Crystal, Mandarina duck:Cute pink,  Nina Ricci:Pretty Nina, Dior:Addict 2. Lacoste:Dream of Pink, Trussardi:Inside delight.

A bejegyzés trackback címe:

https://illatoslanyka.blog.hu/api/trackback/id/tr632615550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása