jan
28

Bak

A csillagjegyed a téli pihenés időszakával áll kapcsolatban. A földjegyek közé tartozol, uralkodó bolygód a Szaturnusz, mely a fejlődés és a koncentráció szimbóluma. Természetedből fakadóan inkább visszafogott vagy, türelmes, de ambiciózus. Sokat dolgozol, ezért vigyázz, ne feszítsd túl magad. A szórakozás csak a munka után jöhet szóba nálad, első a kötelesség. Nem vagy könnyen befolyásolható, sőt kimondottan önfejű vagy. Nem igazán mutatod ki az érzéseidet, félsz az árral haladni. Legbelül igazi szenvedélyes nő vagy, csak félsz a csalódástól.

Melyik parfüm hasonlít a személyiségedhez leginkább?

Szerelmes vagy? Akkor próbáld ki a Burberry London Woman parfümjét. … És mehet az ének az esőben.

Munkába a Chanel Allure-t ajánljuk neked, izzani fogsz tőle.

Ami leginkább a nőiességedet hangsúlyozza a Cartier So Pretty - rózsa szantálfa és írisz eszenciájával még szebbé varázsol.

 

Bika

Csillagjegyed a szerelemmel és újrakezdéssel áll kapcsolatban. A földjegyek közé tartozol, uralkodó bolygód a Vénusz, ami a szerelem szimbóluma. Gyengéd és nőies vagy, maximumon éled az életet. Bátor és erős munkabírású vagy, de nem szereted, ha sietettnek, nem bírod a feszültséget. A szerelemben nagyon hűséges típus vagy, stabilitásra van szükséged. Féltékeny és birtokló típus vagy. Ha megcsalnának, sosem tudnál megbocsátani.


Melyik parfüm hasonlít a személyiségedhez leginkább?

Az Yves Saint Laurent Paris rózsa és szantálfa illata igazi örvényt idéz elő.

A Ghivenchy Very Irresistible egy csokor rózsa, ami ellenállhatatlanná varázsol.

 

Halak

Csillagjegyed az olvadás időszakával áll kapcsolatban. A vízelemek közé tartozol, uralkodó bolygód a Jupiter, amely az egyensúly, és a Neptunusz, amely a mély átalakítás szimbóluma. Érzékeny és érzelmes vagy, magadba szívod más emberek érzéseit, mint egy szivacs. Mozdíthatatlan vagy. Sok dologra nyitott vagy, és szenvedélyes. Született idealista vagy, feláldozod magad a szeretet nevében.

Melyik parfüm hasonlít a személyiségedhez leginkább?

Hogy igazán önmagad légy "vizes" illatokat használj. Az Escada Into the blue illata a tengerpartot  idézi.

A Dior Dune csábító illata magával ragad.

 

Neked ajánlott még a Cacharel Scarlett nevű illata is, ha szereted a törékeny virágos illatokat.

 

Ikrek

Csillagjegyed a virágzással és a zöld gyümölcsökkel áll kapcsolatban. A levegős jegyek közé tarozol, uralkodó bolygód a Merkúr, ami a test és lélek kapcsolatának szimbóluma. Intelligens és határozott nő vagy. Nem ragaszkodsz a rutinhoz, mint az éretlen gyümölcs, te is néha nyers vagy. Nem tervezel hosszú távra a szerelemben. A pillanatnak élsz, azt teszed, amihez éppen kedved van. Ha a partnered ki tud téged elégíteni, hűséges leszel hozzá. Ha untatnak, robbansz.

Melyik parfüm hasonlít a személyiségedhez leginkább?

A Cacharel Liberté egy csodás parfüm, kissé savanykás illattal.

A Dior Addict virágos, nőies, kissé keleties beütéssel, biztosan megvadít téged.

A Kenzo Flower, mint a virágzó pipacs a város közepén, annyira provokáló. Szakít a hagyománnyal, biztosan tetszeni fog.

 

Kos

Csillagjegyed a virágzó rügyekkel és a buzgó élettel áll kapcsolatban. A tűzelemek közé tartozol, uralkodó bolygód a Mars, ami a küzdelem és a tett szimbóluma. Dinamikus, haladó nő vagy, nem félsz kockázatot vállalni, hogy előrébb léphess. A szerelemben szenvedélyes vagy, amikor találkozol álmaid pasijával, az érzéseid mélyek és tartósak lesznek. Mivel túl impulzív vagy, sok veszekedésbe keveredhetsz.

Melyik parfüm hasonlít a személyiségedhez leginkább?

Tüzes énedhez jól illik a Kenzo Jungle illata.

A Gucci Rush fűszeres illata a kapcsolatodat is megfűszerezi.

A Hugo Boss Woman friss, könnyű, érzéki illat, ez illik leginkább a magabiztos természetedhez.

 

Mérleg

Csillagjegyed a természet múlásával áll kapcsolatban. A levegős elemek közé tartozol, uralkodó bolygód a Vénusz, ami a szerelem szimbóluma. Értelmes és nagyon művelt vagy, folyton az egyensúlyt és a harmóniát keresed. Az ösztöneid vezérelnek, a konfliktusokat kerülöd. Egyszerre vagy romantikus és szenvedélyes kalandor.

Melyik parfüm hasonlít a személyiségedhez leginkább?

Különböző illatokat kedvelsz, nincs igazi kedvenced. Illik hozzád a Dior Miss Dior Cherie illata.

Az Estee Lauder Knowing meleg, fás illata is jó választás lehet számodra.

Ha csábítani szeretnél, használd a Chanel Coco Mademoiselle fehér virágos illatát, ami kihozza romantikus oldaladat.

 

Nyilas

Csillagjegyed az első csírázással áll kapcsolatban. Elemed a tűz, uralkodó bolygód a Jupiter, ami az egyensúly és társadalmi törvényesség szimbóluma. Erős személyiség vagy, életerős és dinamikus. A pillanatnak élsz. Folyton az igazságért harcolsz. Szerelemben kerülöd a bonyodalmakat, nyugodt életre vágysz.

Melyik parfüm hasonlít a személyiségedhez leginkább?


Hogy kifejezd dinamizmusodat, válassz virágos és gyümölcsös parfümöket. A Nina Ricci L’eau de Temps rózsa, jázmin és szegfű kombinációja, tökéletesen illik hozzád.

A Dior Dolce Vita fűszeres, gyümölcsös illata is jó választás lehet számodra.

Utazáshoz az Armani Sensi virágos, keleti illata csábos teremtéssé változtat téged.

 

Oroszlán

Csillagjegyed a természet gazdagságával áll kapcsolatban. A tűzelemek közé tartozol, uralkodó bolygód a Nap, ami az erő és a fény szimbóluma. Merész és konok vagy, szeretsz hódítani, versenyezni, de csak igazságos küzdelemben. A szerelemben elég igényes vagy, ahhoz, hogy egy pasi levegyen a lábadról, nagyon ki kell tennie magáért. Sok mindent megtennél, hogy megtartsd a kiszemeltedet.

Melyik parfüm hasonlít a személyiségedhez leginkább?

Szeretsz olyan parfümöt használni, amit az sztárok is használnak, ilyen a Chanel No 5.

A Kenzo Summer nevű illata igazán illik hozzád..

A Gucci by Gucci illata a luxust képviseli, és érzékivé tesz.

 

Rák

Csillagjegyed az érett gyümölccsel áll kapcsolatban. A vízelemek közé tartozol, uralkodó bolygód a Hold, ami az anyaság és az álom szimbóluma. Fantáziadús és érzékeny vagy, a család melegét jobban szereted a durva élet valóságánál. Akármennyi idős is lehetsz, a gyermeki éned sosem fog elveszni, ezt tesz téged igazán bájossá. A szerelemben romantikus, álmodozó vagy, a biztonságot keresed. Ha találkozol a hercegeddel férjhez mész és gyereket szülsz.

Melyik parfüm hasonlít a személyiségedhez leginkább?

A Thierry Mugler Angel illatában a gyümölcs és a csokoládé nyomait lehet felfedezni.

A Nina Ricci Nina illata mesebeli parfüm. A szerelem ihlette, ezzel biztos megtalálod a hercegedet.

A Cacharel Noa illata jól harmonizál a fiatalos éneddel és érzékenységeddel.

 

Skorpió

Csillagjegyed a vetéssel áll kapcsolatban. A vízelemek közé tartozol, uralkodó bolygód a Mars, ami a küzdelem és tett, és a Plútó, ami az impulzusok szimbóluma. Karakteres nő vagy. Értelmes és intuitív, nem félsz az élet kihívásaitól. Minden, ami tilos, vonz téged. Hogy kielégítsd mérhetetlen kíváncsiságodat, készen állsz bármire. A szerelemben nagyon szenvedélyes vagy. Az életed olyan, mint egy kitörő vulkán.

Melyik parfüm hasonlít a személyiségedhez leginkább?

Mivel szereted a váratlan, új dolgokat, szívesen kipróbálsz több parfümöt is. Amivel a pasikat elcsábíthatod nem más, mint Yves Saint Laurent Opium parfümje.

Ugyanezt a hatást érheted el a Rochas Alchimie enyhén fűszeres illatával.

A Paul Smith London for Woman fügés fekete ribizlis illata is remek választás lehet.

 

Szűz

Csillagjegyed a megőrzéssel és aratással áll kapcsolatban. A földelemek közé tartozol, uralkodó bolygód a Merkúr, amely a test és lélek kapcsolatának szimbóluma. Szerény vagy, igazi éned ritkán mutatod meg. Bizalmatlan vagy másokkal, nem lelkesedsz a változásokért. Nem bízol az ösztöneidben.

Melyik parfüm hasonlít a személyiségedhez leginkább?

Nem igazán szereted az extravaganciát, ezért jó választás számodra a Givenchy Organza, és a Calvin Klein Eternity. Ezek finoman kifejezik az érzékiségedet.

.

 

Vízöntő

A csillagjegyed a gyökerek földből való előbukkanásával áll kapcsolatban. A levegős jegyek közé tartozol, uralkodó bolygód a Szaturnusz, mely a fejlődés és a koncentráció szimbóluma, valamint az Uránusz, ami a független szellem szimbóluma. Eredeti és független vagy. Az alkotás és az újítás tesz téged boldoggá. Egy nagy művész szunnyad benned, ha megkapod a teljes szabadságot, ki tudsz bontakozni. A szerelemben álmodozó és idealista vagy. Szereted a titokzatos embereket.

Melyik parfüm hasonlít a személyiségedhez leginkább?

Azokat az illatokat kedveled, melyek nem átlagosak, nem konvencionálisak. A hozzád illő parfümök egyike az Armani Code, mely csábító és a "végzet asszonya" hatását kelti. Méz, szantálfa, gyömbér és narancs mesés keveréke.

A színes, modern parfüm, a Boucheron Boucheron egy igazi pimasz stílust fog neked kölcsönözni.
A költészet érintését érzed magadon a Nina Ricci Love in Paris illatától.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illatoslanyka.blog.hu/api/trackback/id/tr22621087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása