feb
1

Egy parfüm-több változat.

Keddenként parfümsorozatokat, egy illat több változatát fogom Nektek bemutatni.

Kezdjük a híres, közkedvelt Bvlgari Omnia sorozattal.

Omnia

A 2003-ban megjelent Omnia nagy sikert aratott. Fűszeres, meleg illatta sokaknak megtetszett. Többek között sáfrány, gyömbér, mandarin, mandula, fahéj, szerecsendió, és fehér csokoládé aromáit tartalmazza. Őszi-téli elegáns illat.

 

 

 

Omnia Crystalline

A sorozat második tagja, a hatalmas népszerúségnek örvendő Crystalline. Friss, üde, elegáns, tiszta, tavaszi illat körte, moha, tea, és lótusz illattal.

 

 

 

 

Omnia Amethyste

Virágos, kissé pűderes illat. Minden évszakhoz, alkalomhoz illik. Megtaláljuk benne az írisz, a rózsa és a heliotróp jegyeit. A szép lila üveg dísze lehet polcunknak.

 

 

 

Omnia Green Jade

Maga a megtestesült tavasz. Ártatlan, üde, zöldes illat, mandarinnal, bazsarózsával és jázminal.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illatoslanyka.blog.hu/api/trackback/id/tr372631133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

takacsveca93 2018.12.12. 12:42:45

A BVLGARI termékekért rajongok. Ma jött meg a netről rendelt BVLGARI Black parfümöm. Unisex illat ,de inkább édeskés és nőies. Még régebben a Müllerben láttam, de már nem volt. Úgyhogy netről rendeltem be. www.ujsagomat.hu/muller/drogeria-hetfotol-10-12-2018/ de most érdemes lehet megnézni, mert sok régi terméket újra értékesítenek a polcokon
süti beállítások módosítása